Next3D NANO PMF80 Linux CNC

679.001,279.00

Poštnina Nemčija-Slovenija: 5 do 6 delovnih dni

Poštnina Slovenija do Vas: 1 do 3 delovnih dni

DDV  je Poštnina vključena v ceno

*Garancija je 24.mesecev*

Next 3D ® NANO PMF80 je najmanjši  CNC stroj v naši Next3D seriji. Je hiter, natančen in pripravljen za obdelavo majhnih obdelovancev. Zapravljate  čas z  ustvarjanjem projekta in na koncu ne izgleda kot ste si zamislil? Preizkusite ga Next3D NANO PMF80, samo v nekaj urah do realizacije vašega projekta. Kaj čakate? Bodite tudi  vi del naše velike družine.

 

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Podatki o izdelku Next3D NANO PMF80
Najmanjši CNC stroj našega podjetja

 

Next 3D ® NANO PMF80 je najmanjši  CNC stroj v naši Next3D seriji. Je hiter, natančen in pripravljen za obdelavo majhnih obdelovancev. Zapravljate  čas z  ustvarjanjem projekta in na koncu ne izgleda kot ste si zamislil?

Preizkusite ga Next3D NANO PMF80, samo v nekaj urah do realizacije vašega projekta. Kaj čakate? Bodite tudi  vi del naše velike družine. Z našimi dolgoletnim izkušnjami in prefinjenim računalniško vodenim strojem, ki sledi motu  našemu podjetja:

Tako enostavno

 

Od 0 do 100% v nekaj urah

Se vam ne zdi tako? Ampak to deluje! Preprosto oblikujte svoj projekt v katerem koli risarskem programu (na primer Corel Draw®),ga uresničite  z inovativno  programsko opremo in Next3D NANO PMF80 je pripravljen na začetek delovanja. Ni pomembno, če ga želite uporabljati za rezkanje, graviranje, načrtovanje, risanje ali 3D tiskanje, ta stroj lahko reši preproste in zapletene težave z našo obsežno paleto dodatkov. Torej lahko svoje sanje uresničite takoj, ko sestavite  vaš Next 3D ®.

 

Dobrodošli v prihodnosti
Vaše prednosti  pri All inklusive Paketu

 

  • Enostavna montaža
  • Enostavno upravljanje in vzdrževanje
  • Zanestljivost in dolga življenska doba
  • Popolna oprema, kot tudi obsežna dodatna oprema
  • Inovativna programska oprema “CNC-STUDIO USB” je na voljo 

 

Kateri material je danes?

Skrbi o pravem materialu za vaš projekt  so stvar preteklosti. Z Next 3D lahko obdelujemo plastiko, les, pleksi, DIBOND®,elektropločevino in delo z barvnimi kovinami ne predstavljajo nobenega problema. Poleg tega Next3D® zagotavlja najvišjo natančnost  0,00375mm, ne glede na material. Poleg tega je večja hitrost obdelave v primerjavi s predhodnimi modeli ogromen prihranek časa. To je pogosto nepogrešljivo v kompleksni 2D / 3D obdelavi materialov danes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Sestava

Sestavi sam, Sestavljen

Programska oprema

LinuxCNC, CNC Studio USB, CNC Studio XT, CNC Black Box