Akcija!

G-Code Processor 3D V. 3.0

129.00 119.00

*Rok dobave po  plačilu:*

Poštnina Nemčija-Slovenija: 5. del. dni ( 7 eur )

Poštnina Slovenija do Vas: 1 do 3 delovnih dni

DDV  je vključen v ceno

Procesor G-kode povezuje računalnik z operacijskim sistemom Windows, računalnik z računalnikom Linux ali Mac z CNC-aparatom z vzporednim vmesnikom. To polje vsebuje eno USB in eno vzporedno vrata, Arduino mikroračunalnik z firmwareom GRBL. S procesorjem G-kode lahko upravljate kateri koli CNC stroj, ki ima kot kontrolnik vzporedna vrata in signale za uro / smer. Naprava je priključena neposredno na procesor G-kode.

Kategorija:

Opis

Podatki o izdelku:

G-Code Processor 3D V. 3.0
GRBL in Arduino 3D CNC nadzor.

Ta strojna rešitev vam omogoča, da preprosto namestite vaše CNC G-Code datoteke v 3D na CNC rezkalni stroj.Procesor G-kode povezuje računalnik z operacijskim sistemom Windows, računalnik z računalnikom Linux ali Mac z CNC-aparatom z vzporednim vmesnikom. To polje vsebuje eno USB in eno vzporedno vrata, Arduino mikroračunalnik z firmwareom GRBL. S procesorjem G-kode lahko upravljate kateri koli CNC stroj, ki ima kot kontrolnik vzporedna vrata in signale za uro / smer. Naprava je priključena neposredno na procesor G-kode.

G-Coder procesor deluje z GRBL. Ker je GRBL odprtokodna aplikacija, imate na voljo na voljo različna programska rešitev in številne brezplačne programske opreme. Uporabite lahko katero koli programsko združljivo programsko opremo GRBL za nadzor vašega računalnika ali celo strojno opremo opisujete z drugo programsko opremo. Nekateri testni programi, opisi in povezave so vključeni na CD.

Ob dobavi je procesor GRBL opremljen s programsko opremo GoCNC, ki je prilagojena napravam Next3D. Vendar pa lahko parametre spremenite ali prilagodite v skladu z navodilom GRBL WIKI.